“Ideasta Toteutukseen” -suunnitteluilta

Tervetuloa torstaina 25.4. klo 17.00-19.30 Pyhäjärvelle Oravanrantaan Lucky Ranch Saluunaan (Cafe Kaira) kaikille kyläyhdistyksen toiminnasta kiinnostuneille tarkoitettuun Ideasta Toteutukseen -suunnitteluiltaan.

Kyläyhdistyksen kehittämistoiminta perustuu alueen ihmisten hyvinvoinnin ja osallisuuden vahvistamiseen. Toiminnan teemana vuonna 2019 on tunturijärven ja jokien sekä yhteisön hyvinvointi.

Kyläyhdistyksen hallituksessa on keskusteltu muun muassa seuraavista kehittämistoimista:
– Rajaojan varrella olevan Maahisten polun ja näyttämöalueen kunnostaminen
– Soutajan kodan sekä Pyhäjoen kodan huoltaminen ja hallinta sekä uuden laavun rakentaminen Pyhäjoen varteen
– Pyhäjärven Oravanrannalle pukukopit, kuivakäymälä ja kunnollinen laituri
– Haaveena on oma kylätalo
– Pyhän strategiatyön kyläyhdistyksen painotukset
Illan tavoitteena on konkreettiset suunnitelmat ja toteutuksesta innostuneet ihmiset, jotka tarttuvat heti toimeen.

Illan työskentelyn ohjaavat yhteisövalmentajat Liisa ja Hilma.
www.facebook.com/ilojavoima, www.kokoamo.fi

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Ilmoittaudu allekirjoittaneelle viimeistään 22.4. maanantaina (kerro samalla myös mahdollisista ruoka-aineallergioistasi).

Jos et pääse paikalle, lähetä omat ideasi ja ajankohdat, jolloin voit osallistua talkoiluun sähköpostitse: annukka.rantalainen@gmail.com.